Nejnovější recenze ze sekce Laky na dřevo
- Dobrá práce s produktem , rychlé zaschnutí , pracoval jsem z válečkem a šlo to výborně roztírat . Po zaschnutí 7 dní super.
Rychleschnoucí, dobře roztíratelný lak, který je možné dobarvit pigmenty, na parkety perfektní, natírali jsme štětcem 3 slabé vrstvy, silnější vrstva na jednom místě bublinkovala, takže raději dobře roztírat a po zaschnutí natřít znovu.
- Výborná kvalita
Máme vyzkoušený, líbí se nám, dobře se s ním pracuje, výsledný efekt je příjemný. Jen je nutné po natření vyvětrat.
ok,vodou ředitelné.
dobře roztíratelný, úsporný
- zachovává barvu dřeva
- Já hodnotím ale Bona Mega lesk
kvalitní výrobek
Objednal jsem i obdržel jsem lesk, ne polomat. Produkt jsem už znal, proto jsem ho sháněl, ale u Vás jsem ho objevil pouze v litrovém balení, které my stačilo.
super cena
- použito na venkovní nátěr chaty, vše OK
- Vodoodpudivost, hezký odstín
- Na kovu téměř dokonalle transparentní
- Není jej snadné roztírat
Používám opakovaně na dřevo, ale použil jsem i na korek. Nejsem žádný lakýrník, vesměs jsou to drobné opravy v domácnosti, všichni znáte.
Dobře kryje, lze naředit, dobře odpuzuje vodu
Výhoda velkého balení, vysoký lesk, lze naředit, tzn., spotřeba barvy je nižší. Kvalitně kryje.
- levný lak, zdravotně nezávadný
- kvalita UV filtru by mohla být vyšší
Kupuji mnoho let zejména pro zdravotní nezávadnost a nízkou cenu, ale UV filtr není příliš kvalitní.
- Syntetika je syntetika :-)
S Xyladecorem jsem spokojen už dlouhou dobu. Používal jsem lazury a teď jsem zkusil podlahový lak. Výdrž se samozřejmě otestuje až s časem...
- Skvělý výsledek renovace dřevěného madla u zábradlí. Krásně se roztírá.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »