Nejnovější recenze ze sekce Laky na dřevo
Kvalitní vodovzdorná barva
- Úžasný, rychle schne, dobře se brousí.
doporučuji
- perfekní lesk super rostíratelnost doporučuju
- Měl by být hodně odolný.
- Nedokázal jsem jen dokonalé navázání každého pruhu, kde se překrývá čerstvý s již naneseným lakem. Dělal jsem asi 40cm pruhy ve 4m širokém pokoji, snažil jsem se pracovat rychle, aby nezasychal, stejně jsou viditelné přechody jednotlivých pruhů i po zaschnutí. Váleček jsem měl široký 250mm s modrými pruhy. Použil jsem na základní a vrchní lak jiný, vždy nový váleček. Vrchní lak je ve dvou vrstvách.
Jinak dobrý, proti epoxidovému laku je jen méně lesklý.
- Pěkně zvýrazní kresbu dřeva
Zvolil jsem ho pro podklad pro Bona Mega lesk pro renovaci starých parket.
- ok
plně vyhovuje
- Krásný povrch
- Jednoduchá práce
Doporučuji
HB-Lak S1119 Lak na lodě 0,7 l
Přidáno: 11. května 2015
(naposledy upraveno 11. května 2015)
Zakoupeno v Nejlevnější Barvy Laky.cz
- Je to skvělý a odolný lak na výsoké teploty, což znamená, že na chatě, kde mám krbová kamna a palubky, tak starý lak úplně zmizel a tento nátěr opět napustil a oživil vnitřní vyschlý prostor a je i odolný proti vysychání.
- Supr obchod doporučuji
Dobrý obchod, výborná komunikace a dobré ceny.Doporučuji všem.
- snadno se natírá i stříká, po zaschnutí jemný povrch na omak
mohu jen doporučit, na dřevo nepoužívám nic jiného
- Perfektní výsledek za rozumnou cenu.
Doporučuji .
- Tvrdost laku
Vše OK.
- Výborně roztíratelný,je potřeba udělat 3 nátěry a potom je
- nádherný vzhled
Výborný produkt za relativně slušné peníze !
- Odolná trvanlivost
- Delší schnutí.
Jeden z nejlépe osvědčených v praxi lakýrníka.
Lak na parkety, se kterým se nám dobře pracovalo
- již jsme s ním natírali dřevěnou podlahu a schody
rychle schnoucí, drží i po 7 letech, neodírá se.
- Dobře se s ním pracuje, rychle schne, štětec se myje vodou, je levný.
Doporučuji
- opravdu velmi trvanlivý lak, bezpečný i pro natírání věcí přicházejících do styku s potravinami.
- nutnost natírat ve více vrstvách pro dosažení optimálně rovnoměrně lesklého povrchu.
Výborný pro velmi často zatěžované povrchy dřeva (osobně jsem použil na desku kuchyňské linky z tvrdého masivu, která denně přichází do styku s vodou).
- Výborně se roztírá, tvoří tenkou vrstvu a zachovává přirozenou struktura dřeva. Vodou ředitelný a ekologický.
- Zatím nic
Používám zejména na nábytek, dveře, prahy apod. Zatím nemám dlouhodobé zkušenosti jak se chová při vyšším mechanickém zatížení.
- Výborně se roztírá, tvoří tenkou vrstvu, zachovává přirozenou strukturu dřeva. Vodou ředitelný a ekologický.
- Zatím nic.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]