Nejnovější recenze ze sekce Laky na dřevo
Balakryl Sportakryl V1602 4 kg bezbarvý
Přidáno: 11. února 2016
(naposledy upraveno 11. února 2016)
Zakoupeno v Drogerie PeMi
ok
Super pro renovaci starých dřevěných kousků.
- příznivá cena
kvalitní a levné
klasický lety ověřený lak
- Kvalitní a cenově dostupný, dobře se s ním pracuje
Je nejlepší :)
- rychle zasychá
- stupně lze stohovat
- vysoká smáčivost podkladu
- řídký
- nelze nanášet molitanovým válečkem
Použití spíše na méně zatěžované podlahy.Chtěl jsem vyzkoušet jiný lak než běžně používám.
- Dobře se s ním pracuje.
- Velmi rychle schne.
Mám s ním dlouholeté zkušenosti.
Nejlepší kvalita co do srovnání se stejným typem laku od jiného dodavatele.
dobrý
- Cena, příjemný povrch
- Rozhodně nevydrží. Nedoporučuji.
Šel jsem po českém výrobku a dost zklamal. Postup jsem do puntíku dodržel. Dal jsem mu dvě šance, pokaždé s jiným pracovním postupem: První způsob byl natírání štětcem. Tenké vrstvy, několikrát. Popraskal, dovnitř se dostala voda a odloupal se jako papír. Vydržel venku rok. Dřeva jsem vyměnil a znovu mu dal šanci: tentokrát aplikace stříkací pistolí. Znovu po čase popraskal a sloupal se. Škoda, že sem nemohu zaslat fotografie. Upozorňuji, že pracovní postup byl opravdu do puntíku splněn (včetně impregnace apod.). Natírána byla lavička, tedy nepochozí plochy. Dřevo smrk a řádně vyschlé. Nedokáži si představit, že by na pochozích plochách vydržel déle než jednu sezónu.
- rychlost, cena
Nejlevnější na trhu.
- ok
ok
Dobře se s ním pracuje
dobrý výrobek za dobrou cenu
Colorlak jachtlak S 1006 0,6 L lak
J. Vich
Přidáno: 26. září 2015
(naposledy upraveno 26. září 2015)
- vynikajici odolnost nateru po vsech strankach
- reditelnost (syntetickymi redidly)
- dlouha doba schnuti + mezi natery
Prace s timto naterem je trochu narocnejsi, ale vysledek stoji za to. Lak ma konzistenci temer az lepidla a praci venku kdy napr. pofukuje nedoporucuji - nater bude plny prilepenych smitek a necistot. Zrovna tak slepi prechody mezi drevenymi dily (cepy, ozuby, perodrazky, vruty). Schnuti je opravdu nutne umoznit pomale - ve stinu / pokojove teplote, jinak pri zasychani praska. Lak je sice bezbarvy, ale v silnejsich vrstvach drevo znatelne ztmavi (kresbu zachova).
Mechanicka odolnost vysledneho nateru je vynikajici i v jedine vrstve a neni problem natrit tim i predmety, ktere jsou mechanicky zatezovane oderem i vodou soucasne (napr. botnik, prahy, ...). Pro tyto a obdobne aplikace lze doporucit, pro mene narocne jsou na trhu natery, s nimiz se pracuje snaze.
- dobrá roztiratelnost a vydatnost
na hrob dobrý, na jiné povrchy nevím.
- dobrý výrobek, za slušnou cenu
dobře chrání před vlivy počasí.
- výborně se natírá
- žádné
celková spokojenost
- cenově dostupný podlahový lak na vodní bázi.
.Český výrobce,dobrá kvalita.
- Produkt je velmi dobře použitelný pro svůj účel,je přesně takový jak udává návod,dělal jsem s ním schodiště a obklady /ze dřeva/ a jsem nadšený,výsledek předčil moje očekávání,mám z toho radost!
- Proti nemám ani slovíčko.
Z vlastní zkušenosti mohu výrobky této firmy doporučit každému zájemci,nejedná se pouze o profi parket lesk ale o celou řadu výrobků,které si u této firmy koupili mí přátelé a známí v době minulé a mě také od nich byla plně doporučena.Pro mne top byla dobrá koupě kvalitního výrobku a myslím že není poslední.Musím znova říci to,že mě překvapila vysoká kvalita tohoto výrobku a velmi snadná manipulace s jeho použitím.Podobných výrobků jsem v minulosti zažil více,protože již něco pamatuji,ale tento mezi nimi drží jasný primát co do kvality.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »