Nejnovější recenze ze sekce Laky na dřevo
Laky Bona používáme již několik let na akustické obklady a jsme naprosto spokojeni.
skvělá, jednoduchá práce, rychle schne, výsledek dobře vypadá, nejsou vidět chyby
- velice kvalitní lak na schody za dobrou cenu
splnil mé očekávání-podlaha je po nátěru krásná, přirozená
Dobrý lak schody,rychle schne a dělá pěkný povrch dřeva
Osvědčený jednosložkový bezbarvý lak. Používám opakovaně vně i uvnitř. Uvnitř drží 10+ let, vně cca 5 let, ale dá se snadno opravit prostým přetřením na osluněných místech, není nutno brousit.
- Snadná práce, rychle schne, super výsledek.
- Obal. Nikdo od výrobce zrejmě nikdy nezkoušel nalít lak z plechovky do vaničky na válečkování. Jinak by totiž navrhl jako obal kanystr s úzkým hrdlem, podobně jako to dělá zahraniční konkurence.
- snadná spracovatelnot
- dražší produkt
Cena a standardní kvalita.
- rychleschnoucí
- _
dlouhodoba kvalita
- Rychle schne, dobře se rozlévá, dobře se spojuje
- Snadno se brousí
- Mat je opravdu pěkný na pohled i dotek
- Spotřeba menší než udávaná v technickém listě
- Poměr cena/výkon je super
Nikde, ani v technickém listě, není uvedeno, jak dlouho lak zraje. Vzhledem k ostatním VOC lakům předpokládám i zde cca 8 dnů. Je cítit čichem i dotekem, jak lak postupně tvrdne a zraje. Pokud bych se stěhoval den po třetím nátěru, asi bych si zbytečně povrch poškodil. I přesto jsem spokojen. Smrková podlaha se krásně zvýraznila a přitom vzhledově spojila. Vzhledem k ceně, všem možným certifikátům, výkonu laku atd. už jenom Sportakryl.
- Rychlejší zaschnutí laku
- Hlavně je velmi odolný vůči vodě
dobré vlastnosti nátěru
- Vydrží dlouho
- Není matný
Lak je všechno jen ne matný, hlavně že na mne prodavač koukal jako na husu, proč se ptám, jestli je to opravdu poctivě matný lak, když to mám plechovce napsaný. Leskne se jako sklo. Lak je mi absolutně k ničemu, na vyhození.
- Výborně se natírá, UV ochrana. Už po prvním natření velmi dobrý lesklý povrch.
Velmi dobrá vodou ředitelná lazura, použil jsem ji na starší (obroušený) dřevěný povrch. Už po prvním nátěru výborný výsledek. Rychle zasychá .
- Barevná stálost
- Vysoká odolnost proti oděru
- Používám na veškeré dřevěné konstrukce uvnitř bytu
- Po 5ti letech používání nevidím na laku konstrukcí známky opotřebení (nábytek, schodiště, patro na spaní atd...)
Díky ředění vodou lze použít i v bytě při kutilství po nocích :-D
Je zcela bez zápachu.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »