Nejnovější recenze ze sekce Laky na dřevo
Poprvé jsem ho koupila náhodou, když žádný z odzkoušených laků v požadované barvě a lesku nebyl k mání, nu, a bylo to velmi milé překvapení. Pěla jsem na něj jen chválu a byla jsem rozhodnutá do jiné značku už "nejít". Proto tentokrát šlo o cílený nákup - a tenhle lak mohu jen DOPORUČIT. Skvěle se s ním pracuje, práce i výsledek je podle mých představ a nesmrdí (na rozdíl od jiných vodou ředitelných laků).
- Kvalitní barva .
Nenašel jsem.
Balakryl Polyurex V1605 3,88 l matný
Přidáno: 2. září 2024
(naposledy upraveno 2. září 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Rychle schne
- Super povrch
Vytvoří hezký a hladký povrch ale až tak po 3 až 4 vrstvě. Rychle schne a dobře se roztíra
vše ok
- ok
- Neustále rostoucí cena.
- kvalita
- kvalita
Dulux Diamond Glaze 5 L bezbarvý
Přidáno: 14. srpna 2024
(naposledy upraveno 16. srpna 2024)
Zakoupeno v Barvy-laky-unimax.cz
- Kvalita
- Zafixuje barvu
- Báječná barva
- Naprosto nejlepší lazura co znám.Na plotě ji mám přes deset let a vypadá prakticky stejně.
- Konopný olej krásně vytáhne kresbu dřeva.
O žádné nevím.
čeká na vyzkoušení
Kvalitní odolný lak
- Lehce se roztírá
- Rychlé schne
- Není český návod
V návodu (pouze německy psaném) není uvedeno čím se lak ředí, i když se v něm píše o možnosti jej zředit. Podle téhož návodu se mají štětce čistit univerzálním ředidlem, čističem štětců nebo terpentýnovou náhražkou. Jako amatér nelakýrník jsem neměl představu o co se jedná, takže formou pokus-omyl. Lak se roztírá dobře, ředit netřeba a zasychá rychle. První vrstvu po 24 hodinách lehce přebrousit brusným papírem (180), druhá vrstva už byla dokonalá. Zatím mám druhou vrstvu jen dva dny, ale lak už není skoro cítit. A je opravdu velmi lesklý, až mám obavu, že to bude klouzat. Jo, a štětce, stačí na pár hodin namočit do ředidla 6006 a pak vysušit hadříkem.
- Klasický produkt ověřený časem.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »